Бијонсе повторно бремена!?
Прегледано: 2976 | Oбјавено на: 15.05.2013
  • Бијонсе повторно бремена!?

     За помалку од еден месец по концертот во Загреб, Бијонсе морала да откаже еден од двата концерти во Белгија
 За помалку од еден месец по концертот во Загреб, Бијонсе морала да откаже еден од двата концерти во Белгија. Нејзинот портпарол открил дека откажувањето е поради исцрпеност и дехидрираност на пејачката, како и дека се чекаат резулатити од нејзинот доктор за повторно нејзино појавување.

По оваа изјава, знаејќи дека, Бијонсе е една од најдисципираните работници на светската сцена, се засилиија приказните дека таа е повторно бремена.

Оваа гласна почна да се шири пред една недела, по нејзинот концерт во Лондон, каде бил забележан нејзиниот заоблен стомак. На шоуто на Опра Винфри, Бијонсе рече дека дефинитивно сака уште деца бидејжи на малата Ајви Блу и е потребно друштво.

 

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations