- Лудак како јас - во акустична верзија
Прегледано: 2533 | Oбјавено на: 24.04.2013

Жељко Јоксимовиќ неодамна го пласираше својот сингл под наслов “Лудак како јас”. Иако оваа композиција веднаш ја освои балканската публика, популарниот пејач се одлучи да направи и побаладична акустична преработка на истата.


 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations