Чорба со турнеја
Прегледано: 2365 | Oбјавено на: 09.01.2013
Српска рок група Рибља Чорба го издаде својот деветнаесетти студиски албум насловен „Узбуна“, воедно славејќи го јубилејот 35 години успешна музичка кариера. По тој повод оваа година со концертот во белградската Арена на 23-ти март започнуваат голема турнеја која ќе продолжи во поголемите градови во Србија, Црна Гора, Република Српска, Словенија, како и кај нас во Македонија, а потоа ќе продолжат и во Автрстралија и Америка.

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations