Македонецот Никола Настески-Лестер победник на Бугарскиот Big Brother
Прегледано: 6683 | Oбјавено на: 17.12.2012
Македонец Никола Настески-Лестер е победник на Бугарското издание на Биг Брадер.

Лестер беше на финале со Найден кој остана втор во трката. Двајцата покажаа вистинско пријателство во последните минути на шоуто. Манекенката Цеце Орешкова, која исто така беше во куќата, рече дека е изненадена за тоа дека Бугарите гласале за нејзиниот сограѓанин. Според неа, политичарите треба да се занимаваат со политика, а народите сами треба да решаваат односите меѓу себе.

Големата награда за победникот на шоуто е автомобил.
Лестер, кој освоил и Балканот издание на шоуто, е студент на Факултетот за туризам и бизнис логистика, а во слободното време пее по клубови. Тој заедно со Цеце Орешкова, Найден Стојат и Борислав беа финалистите во Big Brother All Stars. На седмото место во шоуто остана Миро со 5,7%, а на шестата позиција се пласираше Лилјана со 14,8% од гласовите на телевизиската публика.

Извор: seisesto.com
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations