Во неделата фармата ја напушти Вања Мијатовиќ!
Прегледано: 3337 | Oбјавено на: 23.09.2013
Во дуелот со контроверзната Јелена, пеачката беше побрза и покажа поголемо знаење но сепак испадна, бидејќи ниту со дуплирањето на гласовите не можеше да се доближи до Јелена. Дуелот траеше многу кратко, и за разлика од сите претходни натпреварувачки, и двете ги знаеа одговорите на прашањата, но Вања прва ги собра петте точни одговори.

Пред дуелот Јелена имаше 82,86% од гласовите а Вања само 17%. По дуплирањето, Јелена имаше 70% а Вања 30%. Повеќе од јасно е дека публиката ја подржува Јелена Голубовиќ иако на повеќето од фармерите не им се допаѓа нејзиното однесување.

“ Кој гласаше за оваа!? Дали е можно?”, искоментира Мики кој дуелот го следеше од балконот каде што се наѓаа останатите фармери.
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations