Фарма 5: Иван го провоцираше Борис“ Дали си геј?"
Прегледано: 3371 | Oбјавено на: 04.09.2013
Борис Стаменковиќ на Мис Светлана и раскажуваже за својата работа, и кои спотови и реклами ги има направено како манекен, но дека сепак тоа му е хоби, бидејќи стоматологијата му е приоритет.
Во нивниот разговор се вмеша Иван Маринковиќ, кого го интересираше дали манекенот е хомосексуалец.
"Борис ти геј ли си?" прашал Иван
"Не, апсолутно. Зар ти личам на геј?", возврати Стаменковиќ.
“Не. Прашувам бидејќи знам многу хомосексуалци кои велат дека не се, а сепак се. Рече Иван, на што манекенот рече дека тој не е хомосексуалец а го праша Иван дали можеби е тој геј.
“Нe, а ти и да си јас немам ништо против", ги продолжи своите провокации Иван. 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations