Симонида покажа среден прст!
Прегледано: 2160 | Oбјавено на: 04.09.2013
  • Симонида покажа среден прст!

    Алудирајќи на настапот на Гоца Тржан кога пејачката пеејќи ја песната “Волео си скота” покажала среден прст, Симонида ги имитираше сите движења на Гоца Тржан, вклучувајќи го и средниот ...
Откако влезе на „Фарма“ Симонида Ачевиќ без престан прави хаос и ги забавува фармерите со своите настапи.

Во текот на вчерашниот ден таа ја изведе сојата нумера “Опа - Цупа” и со својот начин на играње ги натера сите фармери на смеа до солзи. Покасно во текот на денот You Tube ѕвездата вежбаше во дворот на фармата.

Бидејќи сето ова не беше доволно, Симонида подготви уште еден настап. Овој пат ја имитираше Гоца Тржан, бившата жена на Иван Маринковиќ кој исто така е учесник во „Фарма“.
Алудирајќи на настапот на Гоца Тржан кога пеачката пеејќи ја песната “Волео си скота” покажала среден прст, Симонида ги имитираше сите движења на Гоца Тржан, вклучувајќи го и средниот прст. 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations