Кристина Агилера си ја врати линијата
Прегледано: 2729 | Oбјавено на: 21.05.2013
 Иако до пред некое време велеше дека е сосема задоволна со својата полна линија, очигледно притисокот на шоу бизнисот си го направи своето. Таа ја објави фотографија каде се гледа напорот кој го вожила заедно со нејзиниот личен тренер.

 Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations