Како да допреш 1000 женски гради во јавност?
Прегледано: 10358 | Oбјавено на: 21.10.2012
Погледнете го видеото и ќе видите дека и не било така тешко. За целото времетраење на снимањето доби само една шлаканица.

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations