Наскоро… VelikDance 2013
Прегледано: 3154 | Oбјавено на: 03.05.2013
  • Наскоро… VelikDance 2013

     Традиционално, секоја година за време на најубавиот христијански празник се одржува најголемата журка во Штип
 Традиционално, секоја година за време на најубавиот христијански празник се одржува најголемата журка во Штип. 8-ми пат по ред со гордост Ве покануваме на VelikDANCE. На 04.05 специјалниот гостин од Србија DJ MILOS VUJOVIC ќе Ве забавува до раните утрински часови, а за отворањето на вечерта и загревањето на атмосферата е одговорен Borce Panov. Локацијата е веќе добро позната, за тие што досега не биле Дом на Млади е епицентарот на вртоглавиот настан. Картите се во ограничен број и се пуштени во предпродажба по многу прифатлива цена, уживањето ќе Ве чини само 100 денари. За повеќе детали информирајте се на тел. бр. 077 870 632Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations