Аква Парк Фест во Пробиштип
24 и 25 Мај
Марк Копеј во Скопје
На 05.04.2013 година (петок), во Музејот на македонската борба за државност и самостојност, со почеток од 20:30 часот ќе настапи светски познатиот ...
ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА БОРО СТАЈИЌ
03.04.2013
„Аптекарот“ – комична опера од Јозеф Хајдн
 16.03.13г. (сабота), почеток во 20.00 часот, мала сцена на МОБ
„Жизел“ – балет од Адолф Адам
 09.03.13година (сабота), почеток во 20.00 часот на сцената во МОБ

„БАЛ НА РАЗЛИЧНОСТИ“ 6.03.2013 (среда), почеток 18.30h
 Настан во организација на Здружението „Дајте ни Крилја“ и Македонска Опера и Балет (МОБ) 
„Аптекарот“ - Јозеф Хајдн
Станува збор за една весела и комична приказна, која веруваме дека на публиката ќе ѝ се допадне.
1
2
3
4

Најчитани
Најнови
Видео релаксатор на денот
 
Фото релаксатор на денот
 

 
Facebook
Reccomendations