Рап востание во Капан Ан
Прегледано: 2322 | Oбјавено на: 01.10.2012
  • Рап востание во Капан Ан

    И бидејќи празникот кој го славиме е голем, големи се и имињата кои таа вечер ќе бидат задолжени за да ја подигнат атмосферата на највисоко можно ниво. 
Во пресрет на празникот 11 Октомври, поточно на полноќ на 10 Октомври сите љубители на рап музиката ќе можат да уживаат во настапите на повеќе македонски рап состави во Капан Ан, во Старата Скопска Чаршија.
 
И бидејќи празникот кој го славиме е голем, големи се и имињата кои таа вечер ќе бидат задолжени за да ја подигнат атмосферата на највисоко можно ниво. Меѓу нив се:
Хипхоплетика, Длабока трага, Паки, Дудо, PU Ground, Жиле и Вали, Авторизација, Подземан ефект и Titanium & Chronik.
 
Празникот ќе го славиме во буквална смисла на зборот, без никакви работни обврски, па доколку сеуште не сте одлучиле каде ќе се прошетате оваа вечер, Капан Ан може да биде вистинското место.
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations