За сите љубители на ПЕНА ПАРТИ
Прегледано: 2613 | Oбјавено на: 07.09.2012
Оваа вечер сите љубители на пена парти ќе имаат можност да си го дозволат тоа задоволство. Не одете никаде журката се случува во скопската дискотека Парадизо.

Оние кои ќе се одлучат да присустуваа ќе бидат забавувани од „DJ P.I.M.P“ кој ќе го има главниот настап, додека пак за загревање ќе се погрижи „DJ Dac“.
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations