Како познатите музичари паѓаат на сцена
Прегледано: 3236 | Oбјавено на: 22.08.2012
  • Како познатите музичари паѓаат на сцена

    Во продолжение се интересни моменти од концерти на познати музичари. И покрај тоа што доста се подготвуваат за овие настапи, сепак се случува и тие понекогаш да се доживеат некоја непријатна ситуац...


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations