Green Fest 2 - Штип
Прегледано: 2899 | Oбјавено на: 31.10.2012
На 17ти ноември бидете дел од најкултниот настан во Штип, кој го посетуваат над 1.000 млади од цела Македонија. Епицентарот ќе биде во просториите на Дом на млади, а “вулканите” ќе ги активираат познатите Dji Borce Panov, Nennat, Edmond Binoge. Специјалните ефекти ќе се доловат со посебната техника, која ќе биде речиси занемарлива во споредба со жешката атмосфера која ќе ја направи Dj Vladimir Acic, специјален гостин од Нови Сад, Србија.
 


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations