Најчитани
Најнови
Викенд Медиа Фестивал: Рекордни 135 пријавени проекти за “SoMo Borac”
“SoMo Borac” е собирно место за дигиталните професионалци на Викенд Медиа Фестивал на кое се наградуваат најдобрите производи од социјалните мрежи, односно категорија на мобилни уреди. 
Рекорден одзив на “BalCannes”: пријавени дури 148 проекти
“Balcannes” кој што се одржува по трет пат, привлече 148 пријавени проекти, речиси двојно повеќе од минатата година, кога притиганаа 82 пријави.  
Изложба на фотографии снимани од мобилен телефон
Во фотографиите објавени на профилот на #botovacha провејува "lifestyle" мотивот, кој најдобро говори за слободата во фотографското чувство на авторот.  
Се е подготвено за 7миот Викенд Медиа Фестивал: целиот регион е во Ровињ
Под покровителство на Адрис Група, во пет сали во старата фабрика за тутун, во следните три дена ќе се одржат педесет предавања, панел дискусии, презентации и работилници.  
Видео релаксатор на денот
 
Фото релаксатор на денот
 

 
Facebook
Reccomendations