Златан Ибрахимович слабо капира...
Прегледано: 4036 | Oбјавено на: 13.09.2012
Кој е најголемиот џокер на Златан Ибрахимович???

Погледнете го видеото во прилот... :)


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations