Смешни моменти од интервју со Џим Кери
Прегледано: 2239 | Oбјавено на: 17.08.2012
  • Смешни моменти од интервју со Џим Кери

    Погледнете го Џим Кери во интервју кое воопшто не наликува на стандардните интервјуа. Дефинитивно ќе ве насмее до солзи, особено по 6-тата минута од видеото.
Интервју на Џим Кери кое навистина ќе ве насмее. Без сомнение овој актер со право e најдобар избор кога сакате да погледнете добра комедија.

Ова видео дефинитивно ќе ве насмее до солзи, особено по 6-тата минута.

Погледнете и уживајте!

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations