Компилација од интервјуа на екцентрични рокери
Прегледано: 2759 | Oбјавено на: 24.10.2012
Еден шмркал пепел од покојниот татко, друг се фали дека сакал да мочка во гаќи, откачуваат по емисии, какви сѐ глупости нема да чуете и видите од рок ѕвездите.

Веќе може да се каже дека времето на хард рокот полека останува позади нас, но оваа музика дефинитивно остави силни влијанија врз целокупната музичка сцена, влијаејќи врз развитокот на многу други жанрови. Меѓутоа покрај тоа, она што цело време ги следеше изведувачите на оваа музика е исклучително екцентричниот начин на живот, откачениот изглед и невообичаеното однесување, сето тоа поддржано со конзумирање на дрога и многу алкохол...

Во продолжение следат исечоци од интервјуа од некои од најпознатите рок ѕвезди на сите времиња (Ози Озборн, членовите на Кисс, Џејмс Браун, Кит Ричардс од Ролинг Стоунс...), па проценете сами дали нивното однесување е резултат на нивната нескротлива бунтовна природа или пак станува збор за нешто друго...

 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations