Зошто нема видео спотови на MTV
Прегледано: 3154 | Oбјавено на: 12.11.2012
Извадок од серијалот "Ask A Network Head". Натали поставува логично прашање, кое секој љубител на музиката би го поставил, но добива ваков одговор.


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations