Пукање од златен калашников
Прегледано: 4832 | Oбјавено на: 21.09.2012
Досега од арапскиот свет гледавме секакви варијации на автомобили, авиони, џипови и што ли уште не, но ова е врвот.

Погледајте го видеото.

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations