Наскоро… VelikDance 2013
Прегледано: 1905 | Oбјавено на: 03.05.2013
  • Наскоро… VelikDance 2013

     Традиционално, секоја година за време на најубавиот христијански празник се одржува најголемата журка во Штип
 Традиционално, секоја година за време на најубавиот христијански празник се одржува најголемата журка во Штип. 8-ми пат по ред со гордост Ве покануваме на VelikDANCE. На 04.05 специјалниот гостин од Србија DJ MILOS VUJOVIC ќе Ве забавува до раните утрински часови, а за отворањето на вечерта и загревањето на атмосферата е одговорен Borce Panov. Локацијата е веќе добро позната, за тие што досега не биле Дом на Млади е епицентарот на вртоглавиот настан. Картите се во ограничен број и се пуштени во предпродажба по многу прифатлива цена, уживањето ќе Ве чини само 100 денари. За повеќе детали информирајте се на тел. бр. 077 870 632Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови
Интервју со Мери Мирческa, ултрамаратонец
Пред околу 3,5 години сосема случајно истрчав полумаратон без никакви припреми ниту пак потешкотии. Едно ново случајно познанство таму ја смени брзината на планинарењето која до тогаш ја практикував. Од страсен планинар, станав планински тркач.
Интервју со Васил Зидровски. Иноватор и млад човек со интересен поглед на светот
 Љубопитен по природа. Интересен собеседник. Лукаво паметен кога треба да направи некој алгоритам. „Problem Solver”.
Како да се употреби докторатот за постигнување на сопствените цели
 Сè што чиниме во животот има единствена мотивација: како да ги постигнеме нашите цели. Секоја дефинирана активност, акција, размисла и улога, всушност, е насочена да го добиеме или да го оствариме она што сме го зацртале како патека на движење во нашиот живот. 
Интервју со Кокан Ајановски, тркач и Personal Wellness Coach
Трчањето не е само физичка активност. Трчањето е стил на живеење и постојана борба да се надминеш себе. 

Facebook
Reccomendations