Caramel Apple Martini
Прегледано: 2189 | Oбјавено на: 14.09.2012
Состојки:

1 мл водка;
3/4 мл Apple Pucker;
1/4 мл Butterscotch schnapps;
1 чаша со толчен мраз;
 


За подготовка на коктелот погледнете го видеото:
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations