ФОЛТИН и Летечки Пекинезери со Новогодишни концерти во Скопје
Прегледано: 2807 | Oбјавено на: 18.12.2014
На 31-ви декември, во 22 часот, во City Hall Center, во Скопје, ќе се одржат новогодишни концерти на Фолтин и Летечки Пекинезери.

Последната журка оваа година ќе започне со настапот на најпопуларниот скопски џез свинг состав, а ќе кулминира со настапот на еден од најзначајните македонски бендови на последниве две децении - ФОЛТИН! Ноќта ќе ја заврши скопскиот диџеј В.Л.Адо!

Влезниците во предпродажба ќе бидат достапни во сите продажни места на Купикартизасе по цена од 650 денари до 22ри декември, а потоа по цена од 800 денари! Главни пијалоци на вечерта ќе бидат Dewar's и Eristoff. 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови
Интервју со Мери Мирческa, ултрамаратонец
Пред околу 3,5 години сосема случајно истрчав полумаратон без никакви припреми ниту пак потешкотии. Едно ново случајно познанство таму ја смени брзината на планинарењето која до тогаш ја практикував. Од страсен планинар, станав планински тркач.
Интервју со Васил Зидровски. Иноватор и млад човек со интересен поглед на светот
 Љубопитен по природа. Интересен собеседник. Лукаво паметен кога треба да направи некој алгоритам. „Problem Solver”.
Како да се употреби докторатот за постигнување на сопствените цели
 Сè што чиниме во животот има единствена мотивација: како да ги постигнеме нашите цели. Секоја дефинирана активност, акција, размисла и улога, всушност, е насочена да го добиеме или да го оствариме она што сме го зацртале како патека на движење во нашиот живот. 
Интервју со Кокан Ајановски, тркач и Personal Wellness Coach
Трчањето не е само физичка активност. Трчањето е стил на живеење и постојана борба да се надминеш себе. 

Facebook
Reccomendations