GREENFEST- најкултниот настан во регионот под Исарот
Прегледано: 2051 | Oбјавено на: 26.02.2013


Ново време ( 9ти март); старо место, на кое ќе се случи вистински BOOM- Дом на млади. Нов перформанс, но во стара, докажана организација. Атмосфера што ќе ни даде “крилја”, а ќе биде предизвикана од неповторливите, динамични и специфични вибрации на познатиот Dj Saso Recyd. Претходно загревање со штипските Dji Borce Panov и Dj NENNAT.


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови
Рептил Ве повикува – погледнете ја нашата понуда, ќе ја смените навиката каде пазарите
 Достапноста до маркет, снабденоста со свежи и разновидни производи понекогаш може да влијае на големи животни одлуки, како на пример и на тоа каде да купите стан. Можноста во близина на станот да има снабден, а препознатлив маркет го олеснуваа живеењето во маалото. Не мора да го палите возилото, да влезете во градскиот метеж за да најдете супермаркет за пазарење. Едноставно треба само да излезете од станот и да влезете во најблискиот Рептил маркет, односно најпознатите маалски маркети со супериорна квалитетна услуга во Скопје.

Пријавете се за Аматерскиот хуманитарен велеслалом во Маврово
 На падините на Маврово годинава по 18-ти пат ќе се одржи традиционалниот Аматерски хуманитарен велеслалом. Од 21-ви до 23-ти февруари, на овој настан ќе учествуваат компании кои, преку котизација, ќе дадат поддршка на Фондацијата Импакт, која преку проектот "PAWSITIVE IMPACT" се грижи за бездомни животни. Организатор на настанот е Ресорт Маврово, чиј сопственик потенцира дека ова не е новина за компаниите, кои редовно се дел од оваа хуманитарна активност.


Facebook
Reccomendations