Погледнете како рапува Сандра Булок!
Прегледано: 2924 | Oбјавено на: 16.10.2013
Симпатичната глумица во емисијата " Шоуто на Џонатан Рос" се потсети на деновите кога учела да рапува само за да му привлече внимание на момчето кое и се допаѓало.   
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations