Погледнете што се случува кога ќе се скрши јајце под вода!
Прегледано: 8016 | Oбјавено на: 27.09.2013
Интересно видео во кое група истражувачи ви покажуваат што се случува кога ќе скршите живо јајце 20 метри под вода.
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations