Глупаво, но секси
Прегледано: 2569 | Oбјавено на: 24.04.2013
 Ариани Селесте е најмногу позната по нејзината кариера како девојка што носи бројки меѓу рундите во УФЦ мечовите, но како што вели таа, тоа и е само отскочна даска за она што ќе го прави понатаму. А доколку судиме според следното видео, кое е пуштено како најава за нејзината нова работа, тешко дека можеме да заклучиме за што станува збор. Нешто за филмови, па следи соблекување... Можеби вие ќе ни кажете!


 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations