Календар Пелистерка 2012
Прегледано: 7695 | Oбјавено на: 02.01.2012
  • Календар Пелистерка 2012

    Видео материјал од снимањето за календарот на Пелистерка за 2012. Ивана, Лоба и Драгана за прв пат се пред апарат за календарот на Пелистерка. Фотограф на сесијата е Чедо Поповски. Календарот е сли...
  Видео материјал од снимањето за календарот на Пелистерка за 2012. Ивана, Лоба и Драгана за прв пат се пред апарат за календарот на Пелистерка. Фотограф на сесијата е Чедо Поповски. Календарот е сликан низ цела Македонија, од Охрид до Галичник, од Берово до Преспа.Бонус. Фотосесија.


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations