Униор календар за 2012
Прегледано: 2716 | Oбјавено на: 01.01.2012
  • Униор календар за 2012

     Како подарок за своите клиенти Униор по урнекот на Пирели, креираше еротски календар за 2012. 
  Како подарок за своите клиенти Униор по урнекот на Пирели, креираше еротски календар за 2012. Наменет е за работилниците каде и по обичај ваков тип на календари може да се најде. 

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations