Сѐ си држат под контрола
Прегледано: 7131 | Oбјавено на: 12.03.2013
Женските гради го креваат притисокот, придонесуваат за насмевки, а богами и за лајкови во модерново време.

Сѐ е тука, но ставено под контрола.
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations