Која е 'Марија' од рекламата на Комерцијална Банка?
Прегледано: 4795 | Oбјавено на: 03.12.2012
Се сеќавате на рекламата на комерцијална банка за електронско плаќање? Сите се прашувате која е Марија и зошто "Марија" е толку среќна кога мора нешто да плаќа?
Линк до сите реклами на Комерцијална Банка вклучително и оваа.

Изгледа дека Клипот е превземен од ClipdealerОригинална локација на клипот

Делот со "неизмерната среќа."

Може да ја погледнете Марија и во друга улога.


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations