Роботи во клуб во Токио
Прегледано: 2583 | Oбјавено на: 05.09.2012
  • Роботи во клуб во Токио

    Роботите се женски, високи 12 метри, контролирани од страна на самите гости. Нивните движења се управуваат со помош на џојстици и буквално играат улога на персонал. 
Тоа дека Јапонците се неверојатни и секогаш чекор понапред од сите други народи во однос на идеа и реализација, докажува и тоа што овојпат добија идеја да отворат клуб во Јапонија да постават и роботи за да услугата и уживањето бидат на највисоко ниво.
 
Роботите се женски, високи 12 метри, контролирани од страна на самите гости. Нивните движења се управуваат со помош на џојстици и буквално играат улога на персонал. Но, има и уште нешто со кое гостите можат да се забавуваат и тоа, авиони и тенкови кои можат да се користат за да се прошетаат низ просторот.
 
Секако за да се направи еден таков клуб сигурно се потрошени неколку купчиња од банкноти и тоа дури 126 милиони долари. 
Дали ова е чудно, помалку излишно, или пак одлично сепак е прашање на вкус.

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations