Елвис е жив!
Прегледано: 3574 | Oбјавено на: 13.12.2013
Шеснаесетгодишниот Дејвид Тиболт гостувајќи во една радио станица, ја испеа песната "Blue christmas" од Елвис Присли, и ги остави без коментар сите кои го слушаа .
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations