Стриптизетата и хрватските полицајци
Прегледано: 4153 | Oбјавено на: 18.02.2013
Турбо фолк музика и српска стриптизета, ете така прославуваат полицајците од Винковци, Хрватска. Овој клип кој беше објавен на YouTube, вклучува поливање со пицо, лежење по столици, седење во скут, плескање по задникот... но не потсети на членот 4 од Кодексот на однесување на полицијата на Хрватска кој вели “полицискиот службеник во сите прилики го чува својот углед и угледот на полициската служба, и со личен пример покажува почитување на добрите обичаи, ги следи етичките начела на службата и доследно го спроведува законот”...

 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations