Стриптизетата и хрватските полицајци
Прегледано: 2900 | Oбјавено на: 18.02.2013
Турбо фолк музика и српска стриптизета, ете така прославуваат полицајците од Винковци, Хрватска. Овој клип кој беше објавен на YouTube, вклучува поливање со пицо, лежење по столици, седење во скут, плескање по задникот... но не потсети на членот 4 од Кодексот на однесување на полицијата на Хрватска кој вели “полицискиот службеник во сите прилики го чува својот углед и угледот на полициската служба, и со личен пример покажува почитување на добрите обичаи, ги следи етичките начела на службата и доследно го спроведува законот”...

 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови
Интервју со Стефан Ристевски. Млад научник за чии пронајдоци ќе читате во иднина
Aко успееме да направиме вештачка интелигенција која ќе биде во можност да чувствува, тогаш би започнале нашите проблеми.
Рептил ја негува традицијата на здравата и вкусна македонска храна
 Умешноста и истрајноста да ја зачуваме традиционалната рецепта во кујната и упорноста да ги сознаеме и готварските вештини онака како и нашите баби ги совладувале во младоста, несвесно креираа и отпор кон современите токови, кои значајно ги сменија навиките и ја воведоа процесираната храна. 
Движете се сигурно и спокојно со Сојузот на возачи на Македонија
Секој кој е на чекор пред избор на која компанија ќе ја даде довербата да го сервисира и врши технички преглед на возилото треба да се раководи од принципот на професионална услуга, но и традицијата на успех која ја има компанијата со која соработува.
Дуна инвестира во нов административен, развоен и логистички центар
Нашиот бизнис сегмент ги надрасна границите на Македонија и успешно услужуваме клиенти и во Србија и во Албанија“, вели Александар Пајковски од Дуна.

Facebook
Reccomendations