Стриптизетата и хрватските полицајци
Прегледано: 2888 | Oбјавено на: 18.02.2013
Турбо фолк музика и српска стриптизета, ете така прославуваат полицајците од Винковци, Хрватска. Овој клип кој беше објавен на YouTube, вклучува поливање со пицо, лежење по столици, седење во скут, плескање по задникот... но не потсети на членот 4 од Кодексот на однесување на полицијата на Хрватска кој вели “полицискиот службеник во сите прилики го чува својот углед и угледот на полициската служба, и со личен пример покажува почитување на добрите обичаи, ги следи етичките начела на службата и доследно го спроведува законот”...

 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови
Интервју со Мери Мирческa, ултрамаратонец
Пред околу 3,5 години сосема случајно истрчав полумаратон без никакви припреми ниту пак потешкотии. Едно ново случајно познанство таму ја смени брзината на планинарењето која до тогаш ја практикував. Од страсен планинар, станав планински тркач.
Интервју со Васил Зидровски. Иноватор и млад човек со интересен поглед на светот
 Љубопитен по природа. Интересен собеседник. Лукаво паметен кога треба да направи некој алгоритам. „Problem Solver”.
Како да се употреби докторатот за постигнување на сопствените цели
 Сè што чиниме во животот има единствена мотивација: како да ги постигнеме нашите цели. Секоја дефинирана активност, акција, размисла и улога, всушност, е насочена да го добиеме или да го оствариме она што сме го зацртале како патека на движење во нашиот живот. 
Интервју со Кокан Ајановски, тркач и Personal Wellness Coach
Трчањето не е само физичка активност. Трчањето е стил на живеење и постојана борба да се надминеш себе. 

Facebook
Reccomendations