Прилепчани со музика против Covid - 19
Прегледано: 1629 | Oбјавено на: 16.03.2020


Карантинот не е проблем сам по себе. Некогаш знае да биде и предизвик да го покажете позитивното и креативното во вас.
 
Ме радува фактот што сите ги познавам повеќе од 20тина години и знам дека она што е заедничко за сите е позитивната идеја која знаат да ја споделат. Ваква енергија секогаш е потребна, посебно во мигови кога треба да се соочиме со безброј прашања и неизвесност.

Музички Карантин ЧелинЏ (ЛИНК)

 
Подобро би било кога би се вклучиле што повеќе луѓе кои ќе споделат нешто што ги прави среќни во ова „ново“ секојдневие.
 
Ве предизвикуваме!
 
Дражен Котески
 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations