Специјална група на ФБ за студентите на МСУ (пред се)
Прегледано: 547 | Oбјавено на: 15.03.2020
 Доц. проф. Др. Ана Чучкова основа специјална група на ФБ за студентите на МСУ (пред се) за предавања, справување и обука при криза , во случајов пандемија.
Групата освен што има едукативно-предавачки карактер истата има за цел и изнаоѓање на соодветни решенија и начини на справување од областа на психологија преку максимална активација на капацитетите на младите студенти и идни психолози. "

ЛИНК- https://m.facebook.com/groups/627850747778317/

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations