Мрзливо куче: На овој лабрадор му е тешко дури и да оди!
Прегледано: 3171 | Oбјавено на: 28.10.2013
Иако неговата газдарица го довикува, тој наоѓа полесен начин да се симне по скалите :) 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations