Феноменално додавање на Роналдињо!
Прегледано: 2834 | Oбјавено на: 07.10.2013
Поради него фудбалот е вистинско уживање. Искусниот Роналдињо и понатаму ја забавува публиката играјќи онака како што само тој знае!


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations