Бесниот Мурињо ја напушти конференцијата за медиуми!
Прегледано: 2567 | Oбјавено на: 01.10.2013
"Вие имате намера да ми поставувате прашања само за играшите кои не играат?! Се гледаме утре" - изјави револтираниот менаџер на Челзи, кој го вознемирија прашањата за играчите кои не играат во последните неколку натпревари.

 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations