Еве што се случува кога мачката прв пат гледа еж!
Прегледано: 2775 | Oбјавено на: 30.09.2013
Ова преслатко маче мораше на потежок начин да научи зошто ежот има боцки! :)

 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations