Путин спикс Инглиш?? О, не!
Прегледано: 3038 | Oбјавено на: 19.06.2013
Може го бива за скротување животни, јава коњ, има мускули, а со англискиот што правиме?


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations