Е вака се вежба!
Прегледано: 3409 | Oбјавено на: 12.03.2013

Сета слава на часот по аеробик ја собра едно полничко момче кое иако не ги знае најдобро чекорите, одлично го фати ритамот.

Клипче на кое најслатко ќе се изнасмеете.

 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations