Разигран Пони – реклама на годината
Прегледано: 2590 | Oбјавено на: 07.03.2013
 Рекламата на една британска интернет компанија стана вистински хит на YouTube, благодарејќи на главниот јунак, шетландско пони кое танцува без престан.
Оваа реклама за помалку од една недела доби над 2 милиони прегледи и од фановите се оценува како најдобра реклама на светот.
Понито си игра на ливадата на песната „Everywhere” од познатиот бенд ”Fleetwood Mac”. 
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations