Откачена игра: трчање по пита кашкавал
Прегледано: 2049 | Oбјавено на: 22.02.2013
 
Рид. Пуштаат пита кашкавал, па тргнуваат луѓето. Кој ќе стигне прв негова е. Ако не скрши врат дур се тркала надоле...

А доле... Доле има локален рагби тим што им помага да застанат ако сами не успеат :)
Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations