Крева “само“ 4 кила со очните капаци!
Прегледано: 2302 | Oбјавено на: 28.01.2013
  • Крева “само“ 4 кила со очните капаци!

    Кинезот Ванг има необично хоби, па со него забавува работниците во својата компанија. Тој крева садови полни со вода и тоа со помош на своите очни капаци.
>

Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations