„Major Distribution“ - 50 CENT/SNOOP DOGG/YOUNG JEZZY
Прегледано: 2270 | Oбјавено на: 26.01.2013
  • „Major Distribution“ - 50 CENT/SNOOP DOGG/YOUNG JEZZY

    Пред објавата на новиот албум Фифти Цент ги почести своите фанови со неколку видеа, најновото е „Major Distribution“ во која гостуваат Снуп Дог и Јанг Џизи.


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations