GREENFEST- најкултниот настан во регионот под Исарот
Прегледано: 3138 | Oбјавено на: 26.02.2013


Ново време ( 9ти март); старо место, на кое ќе се случи вистински BOOM- Дом на млади. Нов перформанс, но во стара, докажана организација. Атмосфера што ќе ни даде “крилја”, а ќе биде предизвикана од неповторливите, динамични и специфични вибрации на познатиот Dj Saso Recyd. Претходно загревање со штипските Dji Borce Panov и Dj NENNAT.


Оставете го вашето релаксирано мислење:


Најчитани
Најнови

Facebook
Reccomendations